Psiholog depresie Bucuresti – evaluare si consiliere profesionala

Simptomele depresiei te pot face sa te simti lipsit de speranta, motivatie, epuizat, vinovat pentru perioade lungi de timp si pot interfera cu relatiile, cariera si sanatatea. Din fericire, nu esti singur. Sunt un psiholog pentru depresie din Bucuresti care te poate ajuta sa depasesti toate simptomele si sa iti imbunatatesti starea de spirit pe termen lung.

De ce sa apelezi la un psiholog depresie Bucuresti

  • Simptomele depresiei care persista pe termen lung, precum tristetea, oboseala, insomniile, lipsa de speranta si de motivatie, iti pot afecta relatiile, cariera si sanatatea. De aceea, in cazul acestor simptome, se recomanda sa apelezi cat mai repede la un psiholog pentru depresie din Bucuresti.
  • Un psiholog bun te va ajuta sa depasesti momentele dificile si iti va asigura un program de consiliere care sa asigure rezultate pe termen lung.
  • Nu trebuie sa te lupti de unul singur cu depresia si anxietatea, mai ales ca aceasta se poate agrava si duce la complicatii nedorite. Nu esti singur si un psiholog te va ajuta in modul cel mai eficient sa redobandesti controlul asupra propriei vieti.

Ce ma recomanda ca un bun psiholog depresie Bucuresti

Am experienta in terapie si consiliere pentru depresie care te va ajuta sa explorezi cauzele si factorii declansatori.

In cadrul sedintelor de terapie pentru depresie iti ofer un spatiu sigur in care nu vei fi judecat.

Caut sa ma dezvolt continuu pentru a putea oferi cele mai bune metode de tratament cu care poate veni un psiholog pentru depresie in Bucuresti.

Am lucrat cu persoane de varste variate, de la copii cu varsta sub 18 ani, pana la persoane trecute de 70 de ani, afectate de singuratate sau pierderea partenerului de viata.

Psiholog depresie si anxietate Bucuresti

Daca vei alege sa ma contactezi pentru a solicita serviciile unui psiholog din Bucuresti pentru depresie si anxietate, voi aborda o metoda specifica si personalizata pentru a te ajuta sa faci fata simptomelor. Totodata, voi combina mai multe tipuri de terapie pentru a gasi exact metoda care tis e potriveste cel mai bine.

Te voi ajuta sa identifici tiparele de gandire care iti provoaca simptomele si sa inveti tehnici noi pentru a face fata situatiilor stresante.

Ai nevoie de un psiholog pentru depresie in Bucuresti?

Psiholog depresie Bucuresti sector 1

Daca esti gata sa iti iei viata in maini si locuiesti in Bucurestii Noi, Aviatiei, Victoriei, Domenii, Dorobanti, Floreasca, Romana, Plevnei, Grivita, Pajura, dar nu numai, te pot ajuta. Contacteaza-ma acum pentru a beneficia de un psiholog depresie Bucuresti sector 1 alaturi de care sa depasesti problemele cu care te confrunti.

Psiholog depresie Bucuresti sector 2

O mare parte din populatia lumii sufera de depresie, femeile fiind mai afectate decat barbatii. Daca te simti trist, izolat, fara dorinta de a socializa, ai probleme cu somnul sau ti-ai pierdut pofta de mancare, te simti mai tot timpul lipsit de energie si obosit, fara valoare sau vinovat este foarte posibil sa suferi de depresie.

Psiholog depresie Bucuresti sector 3

Daca locuiesti, de exemplu, in cartierele sau zonele Alba Iulia, Prevederii, Salajan, Unirii, Vitan, Universitatii, Rosetti, Victoriei, Nicolae Grigorescu, Dristor, Decebal, Titan, Bld. 1 Decembrie, Chisinau si crezi ca ai nevoie de o evaluare, nu ezita sa ma contactezi. Ai nevoie de un psiholog depresie Bucuresti sector 3, iar eu te pot ajuta atat cu evaluarea, cat si cu consiliere de specialitate.

Ai nevoie de un psiholog pentru depresie in Bucuresti?

Psiholog depresie Bucuresti sector 4

Nu trebuie sa te lupti cu anxietatea de unul singur si poti beneficia oricand de ajutorul unui psiholog depresie Bucuresti sector 4. Daca locuiesti in una din zonele Oltenitei, Tineretului, Giurgiului, zona Filaret, Brancoveanu, Aparatorii Patriei, Vacaresti, Luica, Obregia, Secuilor, Racovita, dar nu numai, si ai nevoie de o evaluare in acest sens, nu ezita sa ma contactezi. Te pot ajuta prin sedinte online sau fata in fata, dupa cum crezi ca te simti mai confortabil.

Psiholog depresie Bucuresti sector 5

Depresia netratata la timp poate cauza probleme grave de sanatate si iti poate influenta negativ relatiile cu cei din jur si cariera. Nu astepta ca lucrurile sa se agraveze si, daca locuiesti, de exemplu, in una din zonele Rahova, Panduri, Cosbuc, Unirii, Salaj, Pieptanari, Ferentari, Alexandriei, Victoriei, 13 Septembrie, Nasaud, Viilor, Petre Ispirescu, ai nevoie de un psiholog depresie Bucuresti sector 5.

Psiholog depresie Bucuresti sector 6

Daca locuiesti in zona Timisoara, Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Militari, Lujerului, Crangasi, Plevnei, Timisoara, Gorjului, Uverturii, Valea Oltului, Compozitorilor, Prelungirea Ghencea, Valea Argesului, dar nu numai, si ai nevoie de un psiholog depresie Bucuresti sector 6, te pot ajuta. Te voi consilia pentru a intelege cauzele fundamentale ale tiparelor emotionale si comportamentale si sa te simti mai liber sa iti traiesti viata in propriile conditii, fara anxietate si teama.

Suna acum pentru o programare la psiholog depresie Bucuresti

Daca ai decis sa faci schimbarile de care ai nevoie, nu ezita sa ma suni la telefon 0724 355 851 sau sa imi trimiti un email la adresa nicoleta.rantes@gmail.com – iti voi raspunde in cel mai scurt timp. Totodata, daca preferi sa ne vedem fata in fata, ma poti vizita la cabinet psihologic Nicoleta Rantes care se afla in Piata Victoriei, Sos. Nicolae Titulescu, nr 1, Bl. A7.