Psiholog Bucuresti – evaluare, consiliere si terapie specializata

Daca ai nevoie de un psiholog Bucuresti, ma poti contacta pentru evaluare, consiliere si terapie specializata pentru adulti, copii, familii sau cupluri. Folosesc terapia cognitiv-comportamentala, terapia de acceptare si angajament, intervievarea motivationala, terapia comportamentala dialectica si multe alte practici eficiente.

Ca psiholog Bucuresti, te pot ajuta sa faci schimbari care sa iti imbunatateasca viata personala si capacitatea de a face fata diferitilor factori de stres cu care te intalnesti zilnic.

De ce sa vizitezi un psiholog Bucuresti

Terapia de care poti beneficia in cadrul unui cabinet psihologic Bucuresti poate solutiona o gama larga de probleme:

  • Depresie
  • Anxietate – tulburari de panica, anxietate sociala, anxietate de separare, dificultati de adaptare
  • Traume
  • Dependenta de substante
  • Dificultati de relationare
  • Dereglari emotionale
  • Tulburari de personalitate
  • Dificultati legate de alegerile de cariera si alte preocupari emotionale si comportamentale
  • Tulburari de deficit de atentie
  • Hiperactivitate, etc.

Psihoterapeut Bucuresti – de ce sa ma contactezi

Sa te cunosti pe tine insuti este cel mai bun cadou pe care ti-l poti oferi si de care vor beneficia si cei din jur, iar eu te pot ajuta in acest proces folosind metode de evaluare si consiliere.

Consider ca misiunea mea este de a face terapia accesibila tuturor celor interesati sa devina cea mai buna versiune a loc si sa isi construiasca o viata implinita.

Impreuna vom gasi calea adecvata pentru ca tu sa redobandesti capacitatea de a face schimbarile de care ai nevoie in viata ta personala sau profesionala.

Vom gasi calea pentru a imbunatati relatiile tale cu cei din jur prin evaluarea situatiilor si modificarea tiparelor tale mentale si comportamentale.

Stiu ca schimbarea incepe cu tine insuti si te voi indruma sa gasesti drumul potrivit pentru dobandirea armoniei si a echilibrului interior cu metode si tehnici adecvate.

Impreuna vom observa si schimba modul de gandire problematic si tiparele comportamentale, astfel incat tu sa te simti mai bine si sa ai viata pe care ti-o doresti.

Psiholog bun Bucuresti

Un psiholog bun din Bucuresti te poate ajuta cu terapia potrivita pentru depresie, tulburari de anxietate, dependenta si abuzuri de substante, traume, psihoze, dureri cronice, anorexie si multe alte dereglari emotionale si comportamentale. Acesta este pregatit si stapaneste diverse tehnici si terapii eficiente care vor ajuta pacientul sa depaseasca diverse probleme.

Astfel este terapia de acceptare si angajament care se concentreaza pe acceptarea a ceea ce nu poate fi cotrolat si actionarea intr-o directie care sa imbunatateasca si imbogateasca viata in conformitate cu cele mai profunde valori. Un psiholog bun Bucuresti, folosind aceasta terapie, te poate ajuta sa accepti amintirile evenimentelor din trecut, diminuand suferintele legate de acesta.

Ai nevoie de un psiholog in Bucuresti pentru sedinte de consiliere?

Cabinet psihologic Bucuresti

Una dintre cele mai eficiente terapii folosite intr-un cabinet psihologic Bucuresti este cea analitica cognitiva. Aceasta poate trata cu succes depresia, tulburarile de anxietate, tulburarile bipolare, tulburarile de personalitate, tulburarile alimentare sau chiar fobiile. Daca ai probleme in relatiile cu alte persoane, impreuna cu un psiholog Bucuresti, prin terapia analitica cognitiva, vei gasi cea mai buna cale de a depasi tiparele si a gestiona situatiile.

In cadrul cabinetului psihologic, impreuna vom explora tiparele mentale, emotionale si comportamentale si vom repera originea suferintelor tale, gasind solutii pentru a gestiona eficient problemele, sentimentele si nevoile.

Psiholog Bucuresti sector 1

Terapia oferita de un psiholog Bucuresti sector 1 poate fi solutia ideala pentru cei care locuiesc in cartierele Bucurestii Noi, Baneasa, Dorobanti, Aviatiei, Crangasi sau Herastrau, dar nu numai. Acestia pot beneficia de terapie cognitiv comportamentala care este cea mai eficienta pentru depresie, tulburari de anxietate, tulburari alimentare, panica, psihoze sau fobii.

Un psiholog bun Bucuresti din sector 1 te poate ajuta sa elimini dificultatile legate de somn, gestionarea furiei, stima de sine scazuta si diverse probleme legate de sanatatea fizica.

Psiholog Bucuresti sector 2

Daca locuiesti in zonele sau cartierele Colentina, Tei, Pantelimon sau Andronache poti beneficia de serviciile unui psiholog Bucuresti din sector 2. Acesta te poate ajuta prin terapia adecvata sa dezvolti abilitati care sa iti permita sa te raportezi la momentul prezent si sa faci fata in mod sanatos stresului si emotiilor. In acest mod iti vei imbunatati relatiile cu cei din jur si, totodata, starea de spirit, imaginea de sine, modul de gandire si comportamentul.

Terapia cognitiv comportamentala pe care o folosim in cadrul sedintelor este o terapie bazata pe teoria ca gandurile, sentimentele, modul in care actionam si ne simtim sunt conectate.

Psiholog Bucuresti sector 3

Un psiholog Bucuresti sector 3 este solutia ideala pentru cei care locuiesc in cartiere din zonele Titan, Pantelimon, Dristor, Muncii sau Salajan. Acesta va folosi metode de tratament potrivite pentru a ajuta pacientii sa depaseasca experientele dureroase din trecut care le afecteaza comportamentul si modul in care se simt.

Un psiholog Bucuresti sector 3 ofera spatiul sigur necesar pentru a incuraja la discutii deschise pentru descoperirea ranilor din trecut care afecteaza prezentul. Acesta va analiza in mod specific relatiile pacientului cu cei din jur, ajutandu-l sa faca fata problemelor intr-un mod mai eficient, ameliorand simptomele psihologice.

Ai nevoie de un psiholog in Bucuresti pentru sedinte de consiliere?

Psiholog Bucuresti sector 4

Toti cei care locuiesc in zonele sau cartierele Patriei, Bulevardul Unirii, Tineretului, Berceni sau Giurgiului si au nevoie de evaluare si consiliere psihologica, pot apela la un psiholog Bucuresti sector 4. Acesta te poate ajuta sa iti recunosti tiparele mentale, emotionale si comportamentale si sa le imbunatatesti pentru a dezvolta relatii sanatoase si armonioase.

Psiholog Bucuresti sector 5

Daca suferi de dificultati in relatiile pe termen lung sau scurt si experimentezi suferinta emotionala intensa si sentimente coplesitoare care genereaza comportamente daunatoare, poti contacta un psiholog Bucuresti sector 5. Acesta este recomandat tuturos celor care locuiesc in zonele Colentina, Ferentari sau Rahova si care au nevoie de o terapie adecvata necesitatilor lor.

Psiholog Bucuresti sector 6

Toti cei care locuiesc in Ghencea, Drumul Taberei, Militari, Crangasi sau alte zone pot apela la serviciile unui psiholog Bucuresti sector 6 pentru a schimba relatia cu problemele din viata lor. In cadrul sedintelor cu un psiholog Bucuresti va fi incurajata folosirea abilitatilor, a competentelor, a credintelor, valorilor si angajamentelor pentru a face schimbari benefice in viata cotidiana.

Suna acum pentru o programare la psiholog Bucuresti

Daca ai decis sa faci schimbarile de care ai nevoie, nu ezita sa ma suni la telefon 0724 355 851 sau sa imi trimiti un email la adresa nicoleta.rantes@gmail.com – iti voi raspunde in cel mai scurt timp. Totodata, daca preferi sa ne vedem fata in fata, ma poti vizita la cabinet psihologic Nicoleta Rantes care se afla in Piata Victoriei, Sos. Nicolae Titulescu, nr 1, Bl. A7.