Psiholog consiliere cuplu Bucuresti – solutia de care ai nevoie pentru a-ti salva relatia

Decizia de a apela la consiliere de cuplu in Bucuresti se poate simti ca un pas foarte mare, pentru ca implica sinceritatea de a recunoaste ca lucrurile nu merg perfect in relatia cu partenerul. Daca si tu simti ca ai probleme de cuplu si nu stii cum ai putea sa le rezolvi, un psiholog care sa te consilieze in acest domeniu s-ar putea sa isi salveze relatia, casnicia si familia.

Nu ezita sa ma contactezi pentru sedinte de consiliere de cuplu in Bucuresti – te pot ajuta cu discretie si profesionalism sa depasesti problemele din relatie.

Ce ma recomanda pentru consiliere de cuplu in Bucuresti

  • Am experienta mai multor interventii reusite in cuplu si te pot ajuta cu profesionalism sa depasesti si cele mai dificile probleme de cuplu.
  • In cadrul sedintelor de consiliere de cuplu in Bucuresti am grija ca ambii parteneri sa ajunga sa vorbeasca despre problemele lor fara teama ca se vor rani reciproc. Astfel ei decopera ca pot obtine tot ceea ce au nevoie fara a declansa un conflict.
  • Voi folosi tehnici de consiliere pentru cuplu menite sa ajute la procesarea si rezolvarea problemelor nerezolvate.
  • Sedintele de consiliere de cuplu Bucuresti pe care le ofer, asigura un mediu sigur pentru exprimarea nemultumirilor pe care partenerii le au. Odata expuse, ii voi ajuta sa gaseasca o cale de mijloc pentru a-si rezolva problemele din cuplu.
  • Te voi invata cum sa iti intelegi mai bine partenerul si nevoile lui.

De ce sa apelezi la un psiholog pentru consiliere cuplu Bucuresti

Cu ajutorul unui psiholog pentru cupluri in Bucuresti vei invata cum sa rezolvi conflictele pe care le ai cu partenerul intr-un mod sanatos.

Consilierea de cuplu te va dota cu abilitati de comunicare necesare pentru a-ti asculta partenerul si a intelege ceea ce spune.

In cadrul sedintelor de consiliere cuplu in Bucuresti inveti sa comunici mai eficient si sa iti exprimi clar si deschis nevoile.

Consilierul de cupluri te va ajuta sa inveti sa fii asertiv fara a-ti jigni partenerul.

Consiliere de cuplu Bucuresti – terapia adecvata pentru depasirea problemelor

In cadrul sedintelor de consiliere de cuplu Bucuresti ajut partenerii sa imbunatateasca, sa remedieze sau sa ia decizii cu privire la ceea ce le afecteaza fericirea si poate chiar sanatatea si sa ia o decizie si un angajament pentru relatia lor. Coachingul de cuplu ajuta in mod indirect si la rezolvarea altor probleme, cum ar fi increderea in sine, cariera, hobby-urile sau relatiile cu cei din familie.

De asemenea, consilierea de cuplu in Bucuresti, prin cresterea stimei de sine, poate contribui la eliminarea anxietatii sau chiar la depasirea depresiei unuia dintre parteneri.

Psiholog terapie de cuplu

Un psiholog pentru terapie de cuplu din Bucuresti ofera oportunitati pentru cuplurile care doresc sa rezolve problemele din relatie. Acest serviciu de terapie de cuplu se adreseaza tuturor celor care cauta sa isi rezolve problemele prin mijloacele terapeutice adecvate.

In cadrul sedintelor de terapie, ofer cuplurilor oportunitati unice si creative pentru a rezolva conflictele si pentru a-si dezvolta si abilitatile de comunicare. Cu ajutorul acestui serviciu, partenerii de cuplu pot invata cum sa faca fata problemelor cotidiene si cum sa traiasca impreuna intr-o relatie mai buna si mai fericita. Va voi ajuta sa descoperiti si sa rezolvati problemele existente in relatia voastra si, totodata, sa aveti o relatie benefica si plina de satisfactii.

Ai nevoie de un psiholog pentru consiliere cuplu in Bucuresti?

Terapie cuplu Bucuresti

Studiile arata ca terapia de cuplu in Bucuresti poate contribui la dobandirea unor relatii benefice care aduc fericirea si favorizeaza sanatatea. Prin urmare, abordarea problemelor din relatie in prezenta unui psiholog pentru consiliere cupluri in Bucuresti este vitala pentru sanatatea si fericirea ta.

In cadrul terapiei de cuplu, psihologul ii ajuta pe parteneri sa isi imbunatateasca relatia si sa faca schimbari mari in acest sens. Daca partenerii sunt interesati de pastrarea relatiei de cuplu, efectele benefice ale terapiei de cuplu se vor vedea dupa numai 3 – 6 sesiuni.

Consiliere pentru cupluri Bucuresti

Consilierea de cuplu este un tip de terapie care poate ajuta partenerii sa se descopere si sa se conecteze mai bine unul cu celalalt. Sedintele de terapie vor oferi oportunitatea de a intelege mai bine nevoile proprii si ale partenerului, de a comunica mai eficient si a invata cum sa gestionati provocarile si conflictele care apar in orice relatie.

Consilierul de cuplu poate, de asemenea, sa ofere informatii si sfaturi utile pentru rezolvarea problemelor pentru a crea un mediu in care cei doi parteneri sa poata comunica cat mai deschis si sa dezvolte o relatie mai profunda si mai satisfacatoare. Daca simti ca relatia ta intampina blocaje si este in impas, nu ezita sa ma contactezi!

Cabinet terapie de cuplu Bucuresti

In cadrul unui cabinet de terapie de cuplu in Bucuresti, partenerii au ocazia sa opteze pentru sedinte de coaching care sa ii ajute sa vina in ajutorul relatiei. Aceste sedinte se pot desfasura in cuplu sau individual, in functie de probleme si de punctul in care s-a ajuns in dezbaterea acestora. Terapia de cuplu ar trebui sa fie proactiva, stiintifica, orientata spre solutii, fara judecata si motivanta de ambele parti.

Psihoterapeut cuplu Bucuresti

Psihoterapeutul de cuplu Bucuresti poate folosi in cadrul sedintelor o serie de intrebari abile, menite sa ofere informatii si sa sugereze directii care ajuta partenerii sa progreseze rapid. De obicei acestea sunt directii si strategii pe care ambii parteneri sunt incantati sa le foloseasca si care contribuie considerabil atingerea obiectivelor.

Scopul sedintelor cu un psihoterapeut de cuplu in Bucuresti este de a rezolva problemele care stau la baza neintelegerilor.

Ai nevoie de un psiholog pentru consiliere cuplu in Bucuresti?

Psiholog probleme cuplu Bucuresti

Abilitatile de relationare necesare pentru a mentine o relatie de cuplu, o casatorie sau o familie se pot invata cu ajutorul unui psiholog in probleme de cuplu in Bucuresti. Acesta ii poate invata pe parteneri aceste abilitati, monitorizandu-le progresele, mediind conflictele si oferind feedback obiectiv.

Nu se recomanda sa astepti prea mult pentru a apela la serviciile unui psiholog care se te ajute cu problemele de cuplu, pentru ca sansele pot fi impotriva partenerilor. Cu toate acestea, chiar daca simti ca este prea tarziu si consilierea de cuplu nu te va ajuta, singura modalitate de a stii sigur daca functioneaza sau nu este sa faci chiar acum o programare pentru o evaluare.

Consiliere cuplu Bucuresti

Un consilier de cuplu Bucuresti te poate ajuta sa te impaci cu partenerul, sau, daca situatia era fara iesire si se ajungea la despartire sau divort. Totodata, daca relatia se va incheia, intalnirea cu un psiholog pentru consiliere de cuplu te poate ajuta sa inveti abilitatile necesare in relatiile viitoare.

Mai da o sansa relatiei tale, depisteaza problemele, afla unde se poate lucra pentru a imbunatati situatia si invata abilitati noi de comunicare si intelegere in cuplu. Este singura cale pentru a avea o relatie armonioasa si infloritoare cu partenerul de viata.

In acest mod poti sa fii sigur ca ai facut tot ce era posibil si nu vor exista greseli pe care sa le regreti ulterior. Daca in relatia ta discutiile au ajuns la despartire sau divort, inainte de a lua decizia finala incearca si consilierea de cuplu cu un psiholog din Bucuresti.

Suna acum pentru o programare pentru consiliere cuplu Bucuresti

Daca ai decis sa faci schimbarile necesare pentru a rezolva problemele de cuplu, nu ezita sa ma suni la telefon 0724 355 851 sau sa imi trimiti un email la adresa nicoleta.rantes@gmail.com. De asemenea, daca te simti mai confortabil daca ne vedem fata in fata, ma poti vizita la cabinet psihologic Nicoleta Rantes care se afla in Piata Victoriei, Sos. Nicolae Titulescu, nr 1, Bl. A7.